<source id="rzzfh"></source>
<small id="rzzfh"><tr id="rzzfh"></tr></small>
    1. <source id="rzzfh"></source>

      北京 上海 天津 山東 江蘇 浙江 湖北 黑龍江 遼寧 吉林 四川 廣東 河南 福建 安徽 河北 深圳 陜西
      首頁>中公MBA > 輔導資料 > 每日一練 >

      2020考研英語完型沖刺模擬及答案(2)

      來源:中公考研    時間:2020-01-17 14:58:11

        臨近考試很多同學都開始了緊張有序的考研試題刷題和學習任務,如何能夠更好地做好英語閱讀呢?今天中公考研小編分享“2020考研英語完型沖刺模擬及答案(2)”,希望能給備戰2020考研考生提供幫助。

        There is growing interest in East Japan Railway Co. ltd,one of the six companies,created out of the privatized nationa__l__ railway system. In an industry lacking exciting growth1,its plan to use real-estate assets in and around train stations__2__is drawing interest.

        In a plan called“Station Renaissance”that it__3__in November,JR East said that it would__4__using its commercial spaces for shops and restaurants,extending them to__5__more suitable for the information age. It wants train stations as pick-up__6__for such goods as books,flowers and groceries__7__over the Internet. In a country where city__8__depend heavily on trains__9__commuting,about 16 million people a day go to its train stations anyway,the company __10__. So,picking up commodities at train stations__11__consumers extra travel and missed home deliveries. JR East already has been using its station__12__stores for this purpose,but it plans to create__13__spaces for the delivery of Internet goods.

        The company also plans to introduce __14__cards—known in Japan as IC cards because they use integrated circuit for__15__information__16__ train tickets and commuter passes__17__the magnetic ones used today,integrating them into a/an __18__pass. This will save the company money,because__19__for IC cards are much less expensive than magnetic systems. Increased use of IC cards should also__20__the space needed for ticket vending.

        1.[A] perspectives [B] outlooks [C] prospects [D] spectacles

        2.[A] creatively [B] originally [C] authentically [D] initially

        3.[A] displayed [B] demonstrated [C] embarked [D] unveiled

        4.[A] go beyond [B] set out [C] come around [D] spread over

        5.[A] applications [B] enterprises [C] functions [D]performances

        6.[A] districts [B] vicinities [C] resorts [D] locations

        7.[A] acquired [B] purchased [C] presided [D] attained

        8.[A] lodgers [B] tenants [C] dwellers [D] boarders

        9.[A] for [B] in [C] of [D] as

        10.[A] figures [B] exhibits [C] convinces [D] speculates

        11.[A] deprives [B] retrieves [C] spares [D] exempts

        12.[A] conjunction [B] convenience [C] department [D] ornament

        13.[A] delegated [B] designated [C] devoted [D] dedicated

        14.[A] clever [B] smart [C] ingenious [D] intelligent

        15.[A] checking [B] gathering [C] holding [D] accommodating

        16.[A] as [B] for [C] with [D] of

        17.[A] but for [B] as well as [C] instead of [D] more than

        18.[A] unique [B] single [C] unitary [D] only

        19.[A] devices [B] instruments [C] readers [D] examiners

        20.[A] reduce [B] narrow [C] dwarf [D] shrink

        答案

        1.C 2.A 3.D 4.A 5.C 6.D 7.B 8.C 9.A 10.A

        11.C 12.B 13.D 14.B 15.C 16.A 17.C 18.B 19.C 20.A

        總體分析

        本文介紹了東日本鐵路公司引人關注的新計劃。文章第一段介紹說東日本鐵路公司創造性地利用車站內部及周圍房地產的計劃正引起越來越多人的關注。第二段具體介紹了這一計劃的內容及好處,即適應信息時代的要求,把車站作為網上購物的物品收取地,這樣既為消費者提供了方便,又提高了遞送物品的安全性。第三段介紹了該公司引入智能卡代替目前使用的各種磁卡作車票的計劃及其優點。

        全文翻譯

        通過國家鐵路系統的私有化創建起來的六大公司之一的東日本鐵路有限公司,正吸引著越來越多人的目光。在一個發展前景不振的行業,它創造性地利用車站內部及周圍的房地產的計劃正引起人們的關注。

        東日本鐵路在11月份公布的“車站復興”計劃中說:它將不僅把它的商業空地用于開商店和餐館,而且還要把這些商業空地用于更加適應信息時代的功能上去。它打算把車站作為網上所購物品如書籍、花卉和日用百貨等的收取地。該公司估算,在一個都市人嚴重依賴列車作為上下班交通工具的國度里,每天大約有1600萬人因各種原因來到它的車站。因此,在車站收取物品使消費者節省了路途而且也不像往家里遞送那樣容易丟失。東日本鐵路已經開始把車站的便利店用于這一目的,但它打算為網上貨物的遞送創立專門的空間。

        該公司還打算引入智能卡(在日本稱為IC卡,因為它們利用集成電路儲存信息)取代目前使用的磁卡作為車票和定期券,把各種不同的票券合為一體。這將為公司節省資金,因為IC卡的讀卡機比磁系統要便宜的多。IC卡使用的增加還將會減少售票所占用的空間。

        希望大家在備考中認真細致,最終考入理想院校。同時,中公管理人也為大家準備了一些MBA課程,包括VIP協議課程和精品課程,如果大家在備考中遇到任何問題均可咨詢中公管理人(mba.offcn.com)。備考過程中是孤獨的,大家考研過程中想找個研友或者想要討論問題,有志同道合的朋友陪伴或許能產生一加一大于二的效果,掃下方二維碼可以加入2020MBA/MPA/MEM備考群,快來加入吧!

      免責聲明:本站所提供的內容均來源于網友提供或網絡搜集,由本站編輯整理,僅供個人研究、交流學習使用,不涉及商業盈利目的。如涉及版權問題,請聯系本站管理員予以更改或刪除

      關鍵詞閱讀 MBA MPA
      熟妇丰满大屁股在线播放,干妈妈,黄网站色视频免费直播,青青青爽在线视频免费观看 网站地图 <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <文本链> <文本链> <文本链> <文本链> <文本链> <文本链>